Wij werken met cookies om uw surfervaring te verbeteren
Ok Meer Info

Werking

Want je lichaam gezond houden is een teken van dankbaarheid

 

Phoenix Lounger is een uniek therapeutisch toestel. Het  is een ergonomische, naar menselijk lichaam gemodelleerde ligtafel.

Phoenix Lounger bestaat uit een verwarmd ligbed in natuursteen met halfedelstenen met daarboven al dan niet een warmtekoepel.

De therapie bestaat in de eerste plaats uit het zuiveren en daarna uit het hervoeden van het menselijk lichaam wat leidt tot verjonging en regeneratie, zowel voor het uiterlijk als het innerlijke van de mens.

Door de dagelijkse stress, onze levensstijl en bijhorende eetpatronen, emoties en het klimaat, zijn we onderhevig aan versnelde verzuring, verslijming en koudes.

Na verloop van tijd ontstaat een verzwakte (micro-) bloedcirculatie in spieren, pezen, gewrichten, zenuwen en hersenen. Ons lichaam voelt stijf en stram en verkrijgt een niet optimale mobiliteit.

De Phoenix Lounger werkt van binnen naar buiten. Zo worden de afvalstoffen naar buiten geduwd. Het lichaam ontzuurt en ontgift, afvalstoffen worden gedraineerd. De halfedelstenen geven hun krachten en mineralen af en hervoeden het lichaam. Waardoor lichaam en geest weer sterk wordt.

 

Hoe is de Phoenix Lounger gemaakt?

1. De tafel

De designvorm is ontstaan na een lange studie over de ergonomie van het menselijk lichaam, zodanig dat de tafel een ideale ligvorm heeft. Onder de Phoenix Lounger zit een opvangbak die voor de door het lichaam afgescheiden afvalstoffen.

2. De speksteen

Op de voet van de tafel ligt een sterk isolerende laag die bestand is tegen temperaturen tot 1000° celcius, en daarop de speksteen, Dit is het ligoppervlak van de Phoenix Lounger. Speksteen is een eerder poreuze steen die uiterst hittebestendig is en kan warmte opslaan en geleiden.

3. De halfeldenstenen en hun medische werking

De halfedelstenen zijn de moter van de Phoenix Lounger. Elke soort halfedelsteen heeft zijn eigen karakter, fysische en metatfysische samenstelling.

Het lichaam heeft de grote bloedomloop van aders en slagaders. daartegenover staat het microsysteem van kleine adertjes en bloedvaatjes geweven rond elk orgaan, ingewand, gewricht en spier.

In de knieholtes, heupen, ellebogen en de schouders zitten de pompsystemen van de lymfen en het bloed, die naar de kleine bloedvaatjes gaan rond alle organen, ingewanden en spieren.

Een lichaam is verzuurd als er onvoldoende voedend bloed is. Door de specifieke werking van elke soort halfedelsteen wordt het microsysteem van bloedvaatjes in ons lichaam gestimuleerd. Dit wil zeggen dat door opwarming door de Phoenix Lounger de verzuurde gebieden ontspannen, waardoor het verzuringsporces in omgekeerde richting wordt omgezet. Het lichaam ontzuurt en daarna treden de halfedelstenen in werking. Door de wijdgeopende poriën penetreren de fysische krachten van de halfedelstenen het lichaam tot in de diepste vezels en microdeeltjes, die hierdoor gevoed worden. 

Aangezien het lichaam opnieuw een continue stroom van zuurstofrijk bloed krijgt, blijft het jong en vitaal.

Hoe gaat het in zijn werk?

1 Het lichaam warmt op

2 Het lichaam is door de jaren heen verzuurd, de organen trekken samen, net zoals de spieren en de vezels

3 Door de warmte gaat het lichaam open

4 Via het lymfesysteem worden de vrije radicalen en afvalstoffen naar buiten gewerkt

5 Via det bloedstelsel, via unrinestelstel maar vooral via de poriën en de huid banen deze afvalstoffen zich een weg naar buiten

Dus

1 Het lichaam is ontzuurd, ontgift

2 Via de huid en de geopend poriën neemt het lichaam de specifieke werking van elke halfedelsteen tot zich.

© Schoonheidsinstituut Fien - Cookieverklaring - Disclaimer - Privacy statement - Site by Plenso