Wij werken met cookies om uw surfervaring te verbeteren
Ok Meer Info

Halfedelstenen

1. Onyx

Onyx is een mineraal die tot in de botten peneteert, deze steen stimuleert elektische pulsen, activeer de zenuwen, voedt de sensorische functie van de receptoren en warmt het lichaam tot in het bot op. Daarom plaatsen we op de Phoenix Lounger Onyx naast de wervelkolom. De plek waar de uitlopers van het zenuwstelsel zitten, die naar de spieren, ingewanden, pezen, cellen en bindweefsel gaan.

2. Osidiaan

Maakt een einde aan alle pijnen, verkrampingen, energetische blokkades en vernauwingen in de bloedvaten, Obsidiaan is uitermate geschikt voor mensen met winterhanden en wintervoeten omdat dit de bloedvaten openmaakt. Bij verwonding ontstaat een shock dat op celniveau opgelost wordt door obsidiaan, waardoor bloedingen hersteld worden en wondgenezingen versneld worden. Obsidiaan verbetert vooral de doorstoming van het bloed , zelf in extreme gevallen zorgt daardoor voor een opwarming van de ledematen.

3. Hematiet

Hematiet ligt ter hoogte van de nieren en is een krachtige steen die vooral belangrijk is om de daadkracht te stimuleren. Op psychisch vlak verstrekt hermatie de wil en brengt vitaliteit en dynamiek in het leven. Het helpt ons in noodgevallen door te vechten. Op fysiek vlak stimuleert hematiet de ijzeropname in de dunne darm en de vorming van rode bloedlichaampjes. Daardoor verbetert het de zuurstofvoorziening en heeft een algemene stabiliserende werking op de gezondheid.

4. Blauwe Chalcedoon

Blauwe Chalcedoon ligt ter hoogte van het zitvlak en de dijen. Blauwe chalcedoon is specifiek voor cellutities-klachten. De stroom van lymfe en lichaamsvloeistoffen wordt gestimuleerd, waterophopingen in het weefsel worden afgevoerd en het immuunsysteem en de afscheiding van inwendige klieren worden bevorderd. Na opwarming van blauwe chalcedoon gaat het slijmen en damp vloeibaarder maken waardoor ze gemakkelijker afgescheiden worden via tansipartie, via het lymfestelsel, via urinewegen en stofwisseling metabolisme.

5. Tijgerijzer en tijgeroog

Tijgerijzer ligt er hoogte van de lenden. Deze steen verhoogt de vitaliteit doordat het de ijeropname, de vorming van rode bloedlichaampjes en de zuurstoftranspsort in het bloed versnelt. Vooral de ijzeropname in de dunne darm is hier erg belangrijk.

6. Gele Calciet

Gele calciet werkt anti-verhardend en anti-verstoppend. Het onthardt alle steenvroming in bloedvaten, bindweefsels, sprieren, pezen en weefsels en verwijdert zware metalen uit het lichaam. Het bevordert het celmetabolmise doorheen de celmembranen en de opname van voedingstoffen en mineralen. Het verhoogt de opbouw, flexibiliteit en stevigheid van botten, pezen en spieren. Het zorgt voor een toename van rode bleodcellen in het beenmerg. En versnelt de rijping van de bloedvaten en verlengt de levensduur van de rode bloedcellen. Het activeert de ijzeropname tot vorming van hemoglobine in de rode bloedcellen waardoor een maximale energie verkregen wordt. Het is een must bij alle verouderingsprocessen waar spieratrofie, artose, ostioporose, huidverdrogingen en bloedvatvernauwingen voorkomen.

7. Malachiet

Deze steen zorgt voor een toename van het aantal rode bloedcellen in het beenmerg. Het versnelt de rijping en verlengt de levensduur van de rode bloedcellen . De opname van ijzer in de dunne darm wordt gestimuleerd. Er zit ook koper in, wat een belangrijk element is naar vorming of aanmaken van rode bloedcellen. Koper wordt in een minrale vorm opgenomen en bevordert de opname van ijzer. Het helpt ook weer de opname van ijer in de dunne darm en zorgt voor de omzetting van het opgeslagen ijzer naar een vorm dat door het bloed kan worden gestransporteerd als een karalysator naar aanmaak van hemoglobine en is vooral verantwoordelijk voor de vorming van enzymen die de bloedvaten elastisch houden. Koper op zich stimuleerd de celgroei en vooral de pigmentatie van haren en huid. Het werkt krampopheffend, ontstekingsremmend en ontgiftend. Malachiet is de ideale steen om te ontzuren. Het helpt bij menstuatieklachten, bevordert de activiteiet van de lever en zorgt ervoor dat de ontzuring van het weefsel gemakkelijk verloopt. Het stimuleert oook het zenuwstelsel en de hersenactiviteit.

8. Magnesiet

Bevat magnesium, dit vermindert krampen en werkt spieronstpannend. Het remt ook de bloedstolling en verbetert dus de doorbloeding. Ook maakt magnesiet de vaatwanden dicht en verwijdt het kransslagader waardoor de werking van de hartspier verbeterd.

9. Rozenkwarts

Stimuleert de doorbloeding van het weefsel. Het verterkt het hart en de geslachtorganen en versterkt de vruchtbvaarheid. Deze stenen worden ter hoogte van de nierzone geplaatst, om vuur in de nieren te steken. De doorbloeding van het weefsel verbetert. Waardoor de seksualiteit, levenskracht en levensvreugde wordt gestimuleerd.

10. Azuriet

Azuriet wordt gebruikt bij artritis en gewrichtsproblemen. Dus alle soorten verzuring waardoor kalkafzetting zich voordoet rond gewrichten onder de worm van artrose. En waardoor uiteindelijk een vernauwing ontstaat van het gewricht. Azuriet wordt ter hoogt van de heupen geplaatst. om zo alles wat te maken heeft met heuppijn op te heffen. Het werkt op de ruggengraat en brengt de wervelkolom op één lijn. Het werkt op het celniveau om de blokkade of de beschadiging van de hersenen- want de hersenen staan gekoppeld met de wervelkolom- op te heffen. De lever wordt door azuriet geactiveerd om de ontzuring van het lichaam te stimuleren.

11. Rode Calciet

Rode calciet wordt ter hoogte van de benen maar voornamelijk ter hoogte van de heupen aangebracht om gewrichtspijnen in de heupen los te maken en om blokkades op te heffen. En zo de pjinen van de gewrichten te stoppen.

 

Belangrijk

Halfedelstenen zijn pas actief na rechtstreeks contact met de huid. Geneeskundigen door de eeuwen heen gebruiken of gebruikten halfedelstenen voor genezing, versterking en voor de algemene gezondheid van de mens.

 

De Phoenix Lounger verwarmt de spekteen, die de halfedelstenen activeert en waardoor de klant een volledige behandeling krijgt op gebied van genezig, gezondheid, hervoeden en reiniging van het lichaam.

© Schoonheidsinstituut Fien - Cookieverklaring - Disclaimer - Privacy statement - Site by Plenso