Wij werken met cookies om uw surfervaring te verbeteren
Ok Meer Info

Medische klachten, wellness en sportwereld

Medische klachten

Ziek en slijmen

Een ziek lichaam gaat instictmatig afvalstoffen afvoeren. Denk maar een braken, wondvocht, zweten,.. Indien een lichaam te zwak is om afvalstoffen af te voeren ontstaan fysiologische ziektes. Bij een vervuild lichaam ervaar je een zwaar, loom gevoel, je bent uitgeput, komt niet meer bij krachten,.. Er is een grote ophoping van afvalstoffen. De klassieke geneeswijze wil het lichaam terug vitaal maken. Dit is onmogelijk omdat het lichaam te verslijd is. Voedinssuplementen worden niet meer opgenomen door de te grote verslijming. Het enige systeem dat nog werkt in het lichaam is het ademhalingssysteem. Niet alleen via de longen maar ook via de huid en de poriën. Dit is de enige mogelijk manier om een overslijmd lichaam te behandelen.

Menstruatieklachten

Menstruatieklachten zijn meestal het gevolg van een koude baarmoeder in combinatie met teveel vocht. Hierdoor onstaan er krampen. Door teveel vocht en slijm is de menstruatie te dik. De Phoenix Lounger gaat door de warmte die het afgeeft de koude neutraliseren activeert de bloedcirculatie waardoor de menstruatie mender pjinlijk gaat verlopen.

Artritis

Rheumatoide artrisis wordt veroorzaakt door verzuring van het lichaam. Enkelgewrichten, knieën, de wervelkolom, handen en voeten zijn stijf en stram, ze voelen koud aan. Door de diepe warmtepeneratie van de Phoenix Lounger wordt de verzurging afgevoerd, komen er afvalstoffen vrij, en door voeding van de halfedelstenen hersteld het lichaam zich. De gewrichten krijgen het opnieuw warmer en verliezen hun stramheid.

Verkoudheden, winterhanden-en voeten

Verkoudheden gaan meestal gepaard met slijmvorming. Mensen die regelmatig verkouden zijn of letterlijk koud hebben zijn gebaat met een twee- wekelijkse beurt op de Phoenix Lounger.

Wellness

De Phoenix Lounger zorgt door het verwijderen van allerlei afvalstoffen, zuren, toxische stoffen, die zicht in de loop van de jaren in het lichaam genesteld hebben, voor een gereinigde versie van jezelf.

Door de actieve werking van de halfedelstenen wordt het lichaam opnieuw gevoed en geoptimaliseerd waardoor je als het ware hernieuwd wordt. Je voelt je frisser, beter in je vel en opgeladen.

Daarbovenop is het liggen op de Phoenix Lounger enrom ontspannend, Je zweet als het ware al je stress en zorgen van je af.

Algemene gezonde lichaamsconditie

Het lichaam is volledig gezuiverd van allerlei afvalstoffen. Nu word je gevoed door de halfedelstenen. Je bloedcirculatie is terug optimaal. Tijdens de behandeling zweet je intens, je hart voert langzaamaan het ritme op, je voelt je bloed door je aders stromen. Het lijkt wel alsof je sport.

Hoewel je neerligt doet je lichaam er aales aan op de afvalstoffen naar buiten te duwen, dit doet je lichaam werken.

Door regelmatig op de Phoenix Lounger te liggen onderhoud je je conditie optimaal.

Lichaamscorrectie

Doordat je intens zweet op de Phoenix Lounger en de vochtophopingen in je lichaam aangepakt worden en doordat je hart hard werkt verlies je lichaamsgewicht. De vochtophopingen rond buik, billen en benen verminderen na enkele behandelingen. Je lichaam werkt hard, waardoor je je veel te grote vetreserves beginnen te verbranden.

Cellulitis

Cellulitis is een huidaandoening waarvan de meeste vrouwen en mannen last van hebben. Met het verouderen en het blootstaan aan de zwaartekracht ontkomt er bijna niamand aan de sinaasappelhuid. Na enkele beurten op de Phoenix Lounger begint de celluties te verminderen. Je huid is strakker over het ganse lichaam.

Sportwereld

Zuurtegraad

Tijdens intensief sporten hoop het lichaam veel melkzuur op in de spieren. Dit zijn afvalstoffen. Die afvalstoffen moeten eerst verwijderd of uitgescheiden worden door het lichaam vooraleer de sporter opnieuw intensief kan sporten. Deze afvalstoffen zijn onder andere vetten, cholesterol, ammoniak, zuren, natrium, lood, koper en nikkel. Bijvoorbeeld wielrenners krijgen na elke trainingstocht of wedstrijddag een zwarer massage aan de benen. Dit dient vooral om op het melkzuur los te maken en te verwijderen uit lichaam. De Phoenix Lounger toond aan de hand van testen aan dat de zuurtegraad snellere daalt na een behandeling. Dit wil zeggen dat de sporter zijn melkzuur vele malen sneller afvoert door na de inspanning een half uur op de tafel te liggen.

Bij een test van een wielrenner na training werd de zuurtegraad voor en na de behandeling gemeten. Zijn zuurtegraad daalde in een half uur van 7.2 naar 5.2. Normaal gezien duurt dit uren. Je kan je voorstellen wat dit betekent voor zowel professionele atleten als amateur. De afvalstoffen van atleten worden sneller verwijderd, waardoor er snel opnieuw intensief getraind kan worden, en dit allemaal op een natuurlijke wijze.

Hermatocriet en heropwaardering van het lichaam

De hermatocrietwaarde van het bloed staan in verband met de zuurstofopname van het bloed. Bij sporters geldt dat hoe groter de zuurstofopnamen in het bloed, hoe groter de capaciteit van het rendement van de spieren. De Phoenix Lounger zorgt door zijn totaalbehandeling dat de bloedkwaliteit optimaal is, en zo vrij mogelijk is van afvalstoffen. De zuurstofopname wordt gemaximaliseerd , waardoor de fysieke inspanning langer en instenser kan plaats vinden. Testen wijzen uit dat na enkele beurten op de Phoenix Lounger de hermatocrietwaarde stijd met enkele punten, Dit wijst op een algemeen verbeterde conditie, zonder extra sportinspanningen.

Minder blessures

Blessuren komen veel voor in de sportwereld. Vele blessures zijn te wijten aan te weining of een slecht opwarming van de spieren die intensief gebruikt worden. Spieren die sterk uitgerokken worden komen onder zware spanning te staan. Hoe warmer de spieren zijn, hoe meer spanning een spier kan dragen. De Phoenix Lounger gaat het lichaam sterk en diep opwarmen. Sporters die een uitstekende opwarming nodig hebben zijn gebaat met een behandeling van de Phoenix Lounder van 15 minuten voor ze aan sport doen. Op deze manier is het lichaam goed voorverward en klaat voor grootse prestaties.

© Schoonheidsinstituut Fien - Cookieverklaring - Disclaimer - Privacy statement - Site by Plenso