Wij werken met cookies om uw surfervaring te verbeteren
Ok Meer Info

HUIDVERJONGING

Naarmate de jaren vorderen, veroudert onze huid onder meer door de UV-straling van de zon en door de afnemende aanmaak van collageen. Als gevolg hiervan zien we dat de huid haar elasticiteit verliest, rimpels verschijnen, rode bloedvaatjes en pigmentvlekken ontsieren de huid. Tóch willen we graag zo lang mogelijk een gezonde en jeugdige uitstraling behouden. De ledtherapie, hydrafacial en microdermabrasie zal U weer een frissere en jongere uitstraling geven.

LED - Light Emitting Diodes

Het menselijk organisme wordt eneorm beïnvloed door licht. Zelf de oude Grieken maakten al melding van de heilzame werking van (zon)licht op de mensen. Medisch onderzoek wijst uit, dat veel mensen in de winterperiode last hebben van ' winterblues' of zelf ernstige depressies als gevolg van een tekort aan licht tijdens deze periode.

Licht heeft ook een enorme positieve invloed op onze huid en huidproblemen. Huidveroudering, acné, psoriasis, en tal van andere aandoening kunnen met licht op een doetreffende wijze behandeled worden; Door middel van licht kan de werking van de huid dermate geoptimaliseerd worden na een chirurgische ingreep of chemische peeling. Het licht  zal ervoor zorgen dat schade aan de huid sneller zal genezen. Verder kan het licht ook een enorme ondersteuning betekenen voor de vele cosmetische behandelingen.

Natuurlijk is het zeer belangrijk om met het 'juiste' licht te werken ( met de juiste bandbreedte, binnen het correct kleurenspectrum), want licht op bepaalde golflengte kan ook zeer schadelijk zijn voor de huid!

Wat is led?

LED - Lichtverspreidende diodes- is laagenergetisch licht, het bewerkt een biochemische reactie in de huid door de stimuliatie van de de cellen. De huid wordt gestimuleerd door specifieke frequenties van licht die overeenstemmen met de typische trillingsfrequenties van de cel. Waardoor deze gestimuleerd worden om opnieuw beter te functioneren en om activa te absorberen.

Wat doet het?

- Laat de cellen langer leven

- Herstelt capilllairen

- Verhoogt de zuurstofopname

- Aanmaak van collageen en elastine

- Werkt onstekingsremmend en wondhelend

- Geeft energie aan de cellen

Voor wie is de LED-behandeling geschikt?

De LED-behandeling is geschikt voor alle huidtypes. Vooral voor de huidtypes last hebben van huidverslappig, fijn lijntjes en rimpels, een gestresserde huid, couperose, eczeem, pigmentatie, verwijde poriën, littkens, rosacea, psoriasis, ...

Microdermabrasie

Microdermabrasie is een zachte en pijnloze peeling die de collageenproductie stimuleert waardoor nieuwe huidcellen ontstaan, die de buitenste huidlaag zachter, gladder en jonger maken.

Wat doet Microdermabrasie?

Via een gesteriliseerd mondstuk slijpt een electronisch geregelde stroom van microkristallen de huid op de gewenste plaatsen af. Tegelijk worden de gebruikte kristallen en de loskomende huidcellen afgezogen en opgevangen in een reservoir van het behandelingsapparaat. De mate van afschuring van het te behandelen lichaamsdeel is regelbaar en afhankelijk van de plaats van het huidoppervlak. Tijdens en na de behandeling wordt de huid gestimuleerd nieuwe cellen aan te maken. De productie van collageen en elastine wordt verhoogd en resulteert in een gladde en frisse huid. 

Voor wie is Microdermabrasie geschikt?

Microdermabrasie wordt toegepast bij huidtypes die last hebben van grove poriën, rimpels, oververhooring, litekkens, pigmentvlekken en actieve acné. Ook -rokers, -vermoeide en door zon beschadigde huiden kunnen genieten van deze behandeling.

Welke resultaten kan men verwachten?

Doordat we de dode bovenste huidlaag wegnemen, wordt onze celdeling geactiveerd, wat resulteert in een sterkere, veerkrachtige, vernieuwde huid. 

 

Bio-Face-Lifting/basisprincipes:

  1. Werken aan een preventieve huidopbouw en systematische huidverbetering.
  2. Realistische kijk op de huidveroudering: slechts 10% van de rimpels zijn ouderdomsrimpels, 90% kan voorkomen worden door beperking van zon en zonnebank en door een goede huidverzorging zowel thuis als in het instituut.
  3. Beter voorkomen dan genezen: wacht niet om uw huid te verzorgen tot je ouderdomsverschijnselen opmerkt, begin op tijd en werk preventief huidopbouwend.
  4. Maak een bewuste keuze in uw verzorgingspatroon: begin tijdig en voorkom drastische ingrepen op latere leeftijd.
  5. Vergeet niet dat plastische chirurgie U niet de eeuwige jeugd kan bezorgen, ook daarna blijft huidverzorging even belangrijk, zoniet nog belangrijker.
  6. Huidverzorging is een investering in uw toekomst.
© Schoonheidsinstituut Fien - Cookieverklaring - Disclaimer - Privacy statement - Site by Plenso