Wij werken met cookies om uw surfervaring te verbeteren
Ok Meer Info

Anti aging

Maak kennis met een uniek concept in gelaatsverzorging dat steunt op een beproefde en betrouwbare formule van weloverwogen basisprincipes. De - met veel zorg - gekozen behandelingen, zijn niet alleen gericht naar mensen die reeds intensief met huidverzorging bezig zijn, maar ook naar diegenen voor wie de verzorging van het gelaat voordien nooit een prioriteit was. Het concept is er voor iedereen, leeftijd speelt geen rol.

Venus Swan

De Venus Swan is de nieuwste cosmetische ontwikkeling op vlak van niet-chirurgische face-en bodyshaping. Het is de eerste behandeling die je specifiek voor verstrakking kan toepassen. Klanten hoeven niet meer te denken aan pijnlijke chirurgische liftings, maar kunnen nu kiezen voor een risicoloze, aangename behandeling, die je zelfs tijdens je middagpauze kan toepassen. De behandeling kan gebruikt worden voor verschillende esthetische problemen. Je kan spectaculaire resultaten bereiken op gelaat en hals, maar eigenlijk eender welke andere lichaamszone is potentieel voor deze unieke verjongingsbehandeling. In de eerste plaats wordt de huid strakker, maar men gaat er ook jonger uitzien met minder rimpels.

De toekomst van body & facelift

De Venus Swan is innovatief een apparaat dat gebruikt wordt voor:

 • huidverstrakking
 • huidversteviging
 • rimpelreductie
 • cellulitereductie
 • verminderen van striae
 • omtrekvermindering
 • betere lichaamscontouren

Hoe werkt de Venus Swan?

De Venus Swan maakt gebruik van een unieke en innovatieve combinatie van radiofrequentie en magnetische pulsen (mp2) deze worden via een applicator op de te behandelen gebieden toegepast. Behandeling is pijnloos en voelt ongeveer aan als een hot-stone massage.

 • Door het thermische effect van de radiogolven in de diepere huidlagen wordt de huid gestimuleerd om nieuw collageen en fibroblasten te produceren. De huid wordt hierdoor steviger en elastischer en gaat er jonger uitzien.
 • Tegelijkertijd wordt de vorming van nieuwe bloedvaten in de huid gestimuleerd, dit resulteert in een betere doorbloeding van de huid (verjonging) waardoor de huid beter wordt gevoed en afvalstoffen gemakkelijker worden afgevoerd.
 • Behandeling met de Venus Swan breekt ook triglycerides uit vetcellen in de diepste huidlaag af tot vetzuren die daarna door de bloedvaten worden afgevoerd. Hierdoor worden egalere contouren gerealiseerd.

De comfortabele behandelingen met de Venus Swan maken het allemaal mogelijk zonder chirurgie!

 • De behandelsessies van ongeveer 30 minuten zijn pijnloos en worden door cliënten wel eens vergeleken met hot-stone massage.
 • Venus Swan behandelingen zijn veilig zonder risico's en geschikt voor alle huidtypen. Radiofrequentie en elektromagnetische pulsen worden in de geneeskunde al jaren toegepast en zijn bewezen veilig en effectief.
 • Het gelaat, de hals en het hele lichaam kunnen behandeld worden met de Venus Swan.
 • Er is geen hersteltijd na de behandeling; u kunt direct na de behandeling uw dagelijkse activiteiten voortzetten.
 • Duidelijk zichtbare en klinisch bewezen resultaten, u ervaart al resultaat na 1 behandeling. Optimale resultaten behaalt u na 6 á 8 behandelingen voor het gelaat en hals. Na 10 á 12 behandelingen voor andere zones van het lichaam.
 • De enige technologie die de collageensynthese verhoogt door middel van 2 technieken tegelijk met als resultaat een klinisch bewezen duidelijke verbetering van het algehele huidbeeld.

De Venus technologie biedt een ideale oplossing als u op een aangename en pijnloze manier uw huid wil verbeteren en verstevigen

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak, neemt u contact op.

Naarmate de jaren vorderen, veroudert onze huid onder meer door de UV-straling van de zon en door de afnemende aanmaak van collageen. Als gevolg hiervan zien we dat de huid haar elasticiteit verliest, rimpels verschijnen, rode bloedvaatjes en pigmentvlekken ontsieren de huid. Tóch willen we graag zo lang mogelijk een gezonde en jeugdige uitstraling behouden. De ledtherapie, microneedling en microdermabrasie zal U weer een frissere en jongere uitstraling geven.

LED - Light Emitting Diodes

Het menselijk organisme wordt enorm beïnvloed door licht. Zelf de oude Grieken maakten al melding van de heilzame werking van (zon)licht op de mensen. Medisch onderzoek wijst uit, dat veel mensen in de winterperiode last hebben van ' winterblues' of zelf ernstige depressies als gevolg van een tekort aan licht tijdens deze periode.

Licht heeft ook een enorme positieve invloed op onze huid en huidproblemen. Huidveroudering, acné, psoriasis, en tal van andere aandoening kunnen met licht op een doetreffende wijze behandeled worden. Door middel van licht kan de werking van de huid dermate geoptimaliseerd worden na een chirurgische ingreep of chemische peeling. Het licht zal ervoor zorgen dat schade aan de huid sneller zal genezen. Verder kan het licht ook een enorme ondersteuning betekenen voor de vele cosmetische behandelingen.

Natuurlijk is het zeer belangrijk om met het 'juiste' licht te werken ( met de juiste bandbreedte, binnen het correct kleurenspectrum), want licht op bepaalde golflengte kan ook zeer schadelijk zijn voor de huid!

Wat is led?

LED - lichtverspreidende diodes - is laagenergetisch licht, het bewerkt een biochemische reactie in de huid door de stimuliatie van de de cellen. De huid wordt gestimuleerd door specifieke frequenties van licht die overeenstemmen met de typische trillingsfrequenties van de cel. Waardoor deze gestimuleerd worden om opnieuw beter te functioneren en om activa te absorberen.

Wat doet het?

- Laat de cellen langer leven

- Herstelt capillairen

- Verhoogt de zuurstofopname

- Aanmaak van collageen en elastine

- Werkt onstekingsremmend en wondhelend

- Geeft energie aan de cellen

Voor wie is de LED-behandeling geschikt?

De LED-behandeling is geschikt voor alle huidtypes. Vooral voor de huidtypes last hebben van huidverslappig, fijn lijntjes en rimpels, een gestresseerde huid, couperose, eczeem, pigmentatie, verwijde poriën, littkens, rosacea, psoriasis, ...

Microdermabrasie

Microdermabrasie is een zachte en pijnloze peeling die de collageenproductie stimuleert waardoor nieuwe huidcellen ontstaan, die de buitenste huidlaag zachter, gladder en jonger maken.

Wat doet Microdermabrasie?

Via een gesteriliseerd mondstuk slijpt een electronisch geregelde stroom van microkristallen de huid op de gewenste plaatsen af. Tegelijk worden de gebruikte kristallen en de loskomende huidcellen afgezogen en opgevangen in een reservoir van het behandelingsapparaat. De mate van afschuring van het te behandelen lichaamsdeel is regelbaar en afhankelijk van de plaats van het huidoppervlak. Tijdens en na de behandeling wordt de huid gestimuleerd nieuwe cellen aan te maken. De productie van collageen en elastine wordt verhoogd en resulteert in een gladde en frisse huid. 

Voor wie is Microdermabrasie geschikt?

Microdermabrasie wordt toegepast bij huidtypes die last hebben van grove poriën, rimpels, oververhooring, litekkens, pigmentvlekken en actieve acné. Ook rokers, vermoeide en door zon beschadigde huiden kunnen genieten van deze behandeling.

Welke resultaten kan men verwachten?

Doordat we de dode bovenste huidlaag wegnemen, wordt onze celdeling geactiveerd, wat resulteert in een sterkere, veerkrachtige en vernieuwde huid. 

Microneelding

Wat is het?

Micronaald therapie is gebaseerd op het verwekken van een natuurlijk proces van celvernieuwing dankzij het creëren van microscopische prikjes.

Wat doet het?

Het stimuleert een versneld herstelweefsel proces, wat leidt tot huid verjonging, vermindering van littekens, elimineert de huid verkleuring zoals zwangerschapsvlekken, zonnebankschade, voed en hydrateert de droge huid, egaliseert en maak de huid zijdezacht.
Dankzij het creëren van microkanaaltjes dringt het serum en de preparaten dieper en sneller in een hogere concentratie door. Behandelingen die worden uitgevoerd verbeteren de penetratie van actieve en waardevolle stoffen door de hoornlaag, opperhuid en tot in de lederhuid tot 3000 keer.

Verhoging van aanmaak van collageen, élastine en hyaluronzuur zijn de drie ingrediënten van een gezonde huid.

Bio-Face-Lifting/basisprincipes:

 1. Werken aan een preventieve huidopbouw en systematische huidverbetering.
 2. Realistische kijk op de huidveroudering: slechts 10% van de rimpels zijn ouderdomsrimpels, 90% kan voorkomen worden door beperking van zon en zonnebank en door een goede huidverzorging zowel thuis als in het instituut.
 3. Beter voorkomen dan genezen: wacht niet om uw huid te verzorgen tot je ouderdomsverschijnselen opmerkt, begin op tijd en werk preventief huidopbouwend.
 4. Maak een bewuste keuze in uw verzorgingspatroon: begin tijdig en voorkom drastische ingrepen op latere leeftijd.
 5. Vergeet niet dat plastische chirurgie U niet de eeuwige jeugd kan bezorgen, ook daarna blijft huidverzorging even belangrijk, zoniet nog belangrijker.
 6. Huidverzorging is een investering in uw toekomst.
© Schoonheidsinstituut Fien - Cookieverklaring - Disclaimer - Privacy statement - Site by Plenso